8:56 pm

Teringat-ingat nak makan kek coklat dari semalam. Stok dark chocolate aku pun dah habis. Tak tersebut pulak nak pegi beli bila keluar makan semalam. Hari ni pun keluar juga masuk shopping mall siap ajak anak nak masuk kedai kek, tapi anak pulak nak main kat tiang reflektif tu aku malas nak heret2 dia sebab lengan aku bertambah sakit dari semalam. Cuaca masih panas.
Dah nak tidur masih pk pasal kek lagi.
Coklat.
...

You Might Also Like

0 says