Posts

kemaskini benda belajar

Mencari set soalan pendidikan kesihatan tahun 5 untuk peperiksaan akhir tahun?

assalam dan selamat sejahtera semua.
Sila gunakan set soalan pendidikan kesihatan tahun 5 berikut jika berminat. Saya cuma ubah suai set soalan yang sedia ada online, tambahkan komponen pendidikan jasmani (8 markah bahagian B) dan share kembali. KP kata 5 soalan PJ, tapi saya pun tak berapa pandai nak bina soalan PJ sebabnya dah lama sangat tak mengajar dan sukatan baru ni pun saya tak pandai nak fahamkan sangat. Itulah keluar soalan nama otot sebab pernah belajar masa kat UPM. kalau ditanya insya allah ingat lagi 😅😅
kertas peperiksaan akhir tahun pendidikan jasmani tahun 5 kssr by kakeung98 on Scribd

Neopets: Steal This Pet's Look

Neopets: Curing A Sick Pet

Neopets: Shopping Splurge In the Last 24 Hours

nasihat utk aku

Neopets: Steal This Pet's Look

Jualan Tutup Gudang Utusan Publications

Neopets: Claymaker's Trinket from crossover Challenge in Legends and Letters

Neopets: Donny's Toy Repair Shop

Neopets: Stealing from Snowager

Tepung Salutan Kegemaran Ramai kini dalam bungkusan kecil

Neopets: The Money Tree