Fazuhakaifa profesional gedik tak sedar ke hang tu yang riak

5:43 pm

Dah la gedik riak pulak tu...
Aku tak faham apa yang perempuan fazuhakaifa ni gedikkan. Apa masalah dia orang lain nak cakap bahasa Inggeris. Professional first class? Riak kan tu, tapi cakap bukan nak riak. Meroyan apa entah perempuan ni. Engkau perempuan hanya berhang aku je pun tu hang punya pasal la, orang lain pun nak ber I U ka diorang punya hal.


Print screen daripada pixelperfext blog sebab imej asal yang diwatsepkan tidak boleh dibaca di blog mungkin kerana terlalu kecil px nye.

You Might Also Like

0 says