tukar baju// change

5:03 pm

Um...
tetibe rase nak tukar mood di blog yang sudah sedekad dibangun tapi takde mende pun ini... kkikiki...
lupa nak snap gambar baju lama!

dan ada plak satu hit yang ... tak tersangkakan??? mungkin kena kat blog aku pasal entri penyesalan, bukan pasal perempuan. nantilah, aku memang nak memblog pasal 2-3 pompuan pun, tengah pk kan @ untuk diorang. kalo blogkan nama betul karang susah makcik kalo ter hit plak lain kali.
begitulah kehidupan sesiapapun. apalah sangat hidup aku, apalah sangat kesusahan aku. orang tengok muka kita macam tak ada apa nak dirisaukan, dalam hati kita nak tidur malam pun susah. badan penat tapi mata terbuka luas, dah pagi baru terlelap sebab dah mengantuk...

You Might Also Like

0 says