tak taulah orang Melayu di malaysia ni macam betul2 tinggal bawah tempurung di alam serba cyber ini

4:15 pm

Kasihan dengan orang Melayu di Malaysia ni yang berasa semua di dunia ni berencana jahat ke atas diri mereka dan agama mereka. Bukalah minda tu sikit dan bukalah google. Aku rasa ini hal paling kelakar selepas hal dipping sauce jenama Church tu. Kalau takut sangat tak payah masuk makan. Kamu yang tak sensitif, bukan kedai makan tu.
Tak kenal wombat, pi google sat no... Kalau Puteri Tunas (girl guide) mesti ada belajar lagu Cuddly koalas cuddly koalas, possums too possums too, wallabies and wombats wallabies and wombats, kangaroos kangaroos (ikut irama Are you sleeping). Rakan guru aku kata alah tu family lah semua dlm lagu tu.
Semua imej pinjam Awani site.

You Might Also Like

0 says